Apple virus….

imacNeen, geen computervirus maar een redelijk opmerkelijke drang naar Apple producten die voorheen de voordeur absoluut niet mochten passeren! Heb al eerder geschreven over de opmerkelijke iPad, geweldig ding. Spontaan de behoefde gekregen om iets te ontwikkelen voor de iPad maar dat is lastig in een Windows omgeving. Dus nogmaals de stoute schenen aangetrokken en een iMac laten aanslepen. Wauw, wat mooi! Toegegeven, Apple prijzen zijn niet aan de lage kant, maar wat een machine! Geweldig scherm, enorm groot maar dat was mijn keuze. Prachtige vormgeving, vreemd klein toetsenbord maar werkt fijn, geweldige muis. Het OS X Mountain Lion is een uitgebreid operating system, wel even wennen maar ongelofelijk krachtig.

Minpuntje: maak dat toetsenbordje niet schoon met een beetje Glassex, hoe voorzichtig ook. Ben nu dus al toe aan mijn tweede toetsenbordje….

 

iPad

Aan niemand vertellen, ik schrijf dit op de beste tablet die ik ooit in mijn handen heb gehad. Een Apple iPad. En ja, ik ben helemaal gek op dat ding al was het even wennen.

20121210-213525.jpg
En nee, niet geleend………. Zelf aangeschaft….. Ik heb al professionele hulp gezocht….