Oops, bezint eer ge begint

Soms krijg ik het op mijn heupen en ga ik schoonmaken. Deze vaas van een niet nader te noemen Zweeds bedrijf was wel weer eens toe aan een doekje. Aangezien ik dat meestal iets grondiger doe, in dit geval met een warm sopje, kom ik nog wel eens bedrogen uit……

I. Vaas na wat weektijd

Beplakt in plaats van echt gekleurd glas….. Eigen schuld, de waarschuwing op de vaas las ik pas NA het sopje.

Tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Oops, bezint eer ge begint

 1. Nicky@work says:

  Dus de verf liet los na een sopje, maar de waarschuwing niet? Grote klasse! Ik zou ‘m overigens zo laten. Wie weet zet je een nieuwe trend? 😉

 2. Mich says:

  Zie je wel, je poetst te hard!

 3. Mich says:

  Trouwens!
  Ik snap dat jij een enorm laptop scherm hebt (en ik een hele kleine… Daar kan het ook aan liggen). Maar je pagina past er in de breedte niet helemaal op. Ik moet naar de zijkant scrollen om de tekst op je kopfoto helemaal te kunnen lezen. Ik denk ik zeg het ff 😀 Mocht je nog iets zoeken om aan te prutsen.

 4. Nicky says:

  Het wordt tijd voor een nieuwe. En ik bedoel een logje, geen vaas.

 5. Alexia says:

  Nice to read your blog

 6. zus says:

  he frank
  waar blijf je nu met je met je weblog je heb zo’n goed voorbeeld bij de hand
  groetjes zus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *