Koffie etc.

Ik heb een koffiepinguin op mijn keukenblad staan.

20121225-223102.jpg
Het is zo’n Dolce Gusto ding, broederlijk naast mijn kick ass espresso-ding. Niet om reclame te maken maar dit ding is goed. Wat mij vooral bevalt is het feit dat de koffie, choco en cappuccino snel te maken zijn, goed op temperatuur zijn en prima qua smaak. Onze kat Spike is echter wat minder gecharmeerd van het ding, lawaai! Hij zal er wel aan wennen.

Oh, het belangrijkste, ik ben ooit eens in de val van een andere koffiemachine producent gevallen, die van die George Clooney reclames. Dat was een soort verkapte boekenclub, de capsules van de DG zijn gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar!

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Koffie etc.

  1. Nicky says:

    Jouw pinguin en ik worden dikke vrienden.
    Ik weet ‘t zeker!

  2. ikke says:

    Leuk zo’n ding, heb ik ook. De tweede alweer.
    In de supermarkt koop je alleen de gewone smaken. Op de website de bijzondere. Ook een soort commune dus, net als Apple gebruikers…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *